Mass-sms med Salesboost

salesboost_small

SMS är väldigt enkelt

Jojka erbjuder:
Jojka är en lättanvänd webbtjänst utan krånglig installation

Mer intäkter och lönsamhet
Skapa lönsamhet, öka kundlojalitet och kommunicera på kundens villkor

Kom igång enkelt redan idag
Skapa test-konto och få tillgång till plattformen under 30 dagar

%

Nöjda kunder

Mobil marknadsföring

Nå hela din kundlista inom 15 sek
98% av alla SMS som skickas läses inom 3 min

Allt fler handlar I mobilen
42% har handlat via en mobilenhet under dem senaste 6 månaderna

Närhet är allt
Antalet köp via mobilen ökade med ca 5,2 miljoner fler mobilköp i norden jämfört med förra året.

Skicka SMS har aldrig varit enklare

Med Jojka Salesboost kan du skicka mass-sms som hjälper ditt företag att kommunicera med såväl kunder som anställda på ett snabbt och enkelt sätt tack vare den lättanvända webbaserade plattformen.

Jojka erbjuder ett komplett verktyg för att skicka bulk meddelanden till kunder med erbjudanden, rabattkoder och kampanjer. Att använda den flexibla webbservicen för SMS-utskick från datorn är enkelt och passar både stora som små verksamheter. Det är möjligt att skicka grupp-sms med kuponger till kunder som får dessa direkt till sin mobiltelefon oavsett om det är för att använda kupongen i en fysiskbutik eller webbutik.

Interaktiv kommunikations plattform

Konkurrera inte med alla nyhetsbrev och skräppost som dagligen kommer via e-post – säkerställ att kunderna läser dina erbjudanden och träng igenom reklambruset med hjälp av gruppsms.

Det tar bara 15 sekunder att med vårt verktyg nå hela företagets kundlista och 98 % av alla sms som skickas blir läst inom tre minuter, detta gör att mass-sms är väldigt bra lämpad för att skicka ut kampanjer och erbjudanden. Dessutom har 42 % av de som handlat på internet under de senaste sex månaderna gjort detta via en mobilenhet och i norden ökade inköpen via mobiler ökade med 5,2 miljoner i år jämfört med förra året.

Signaturer & mallar

Det optimala är att kunna nå kunden direkt och dessutom på den enhet kunden använder för sitt köp. Att använda SMS-reklam vid kampanjer och marknadsföring blir allt vanligare och vi tror helhjärtat på detta så låt oss hjälpa dig komma igång.

I SMS-plattformen finns stöd för mallar och signaturer som är enkel att spara och återanvända för att spara tid då företag ofta använder samma information i samma mass-sms till många olika kunder. Detta fungerar lika bra oavsett om det gäller leveransmeddelanden, projektstatus, jobbannonser eller liknande notiser som snabbt ska ut till en person, en grupp eller hela er kundlista. Plattformen har en klipp- och klistra funktion som gör det enkelt att klistra in listor från en Excel-lista, ett mail, eller ett Word-dokument till dina Jojka-kontakter. Tack vare en schemaläggningsfunktion kan du planera dina kampanjer i god tid och bestämma när mass-sms ska skickas ut till kunderna.

PRISER

Nå ut till tusentals kunder snabbt och enkelt från 995:- per månad. Se hela prislistan.

API & SMPP

Jojka är utrustat med ett kraftfullt API. Utöka din applikation till att även kommunicera med Jojka. mer information hittar du här.

F.A.Q

De vanligaste frågorna och svaren hittar du här.