Vi hjälper företag förbättra sin kommunikation, marknadsföring och försäljning via SMS

Prova Jojka

Jojka kan SMS-utskick

Flexibelt och användbart

Både stora och små verksamheter drar nytta av Jojka tack vare dess flexibilitet

Mer intäkter och lönsamhet

Skapa lönsamma SMS-kampanjer, öka kundlojaliteten och kommunicera på kundernas villkor

API och SMPP

Enkelt protokoll för att implementera våra kunders plattformar med Jojkas system.

97% av alla sms som skickas läses inom 3 minuter!

%

Av all e-handel sker via mobilen

%

Läses inom 3 minuter

%

Mycket nöjda kunder

Jojka erbjuder två tjänster för SMS-utskick som passar perfekt för både stora organisationer och mindre företag.

Jojka Salesboost är ett verktyg för att skicka mass-sms och öka företagets försäljning genom att snabbt och noggrant nå ut med erbjudanden, rabatter och kuponger till kunder via sms.

Jojka survey är en tjänst för undersökningar som möjliggör för ditt företag att skicka ut enklare frågor till en kund eller anställd. Detta verktyg för SMS-utskick kan användas vid tillexempel kontroll av kundnöjdheten efter en service eller för personalbokningar.

Jojkas plattform för utskick av sms från dator hjälper tusentals företag i Europa att med hjälp marknadsföring via SMS till mobiltelefonen skapa fler affärer eller fördjupa sin relation med kunderna med hjälp av bättre kommunikationsverktyg. Med Jojkas webbgränssnitt når företag och organisationer enkelt sina kunder i såväl Sverige som i övriga världen.

Med det webbaserade verktyget för SMS-utskick får du en bra överblick av både skickade och mottagna meddelanden och du kan på ett enkelt sätt hantera konversationer och skicka sms till utvalda kunder eller användare. Systemet tillåter dig att se leveransstatus per mottagare och tack vare leveransrapporter ser du om ett SMS inte kommit fram på grund av att mobiltelefon varit avstängd eller att numret avslutats.

SMS är ett kommunikationsmedel som är framtiden när det kommer till enkäter, undersökningar och erbjudanden till kunder då mottagarna alltid går att nå, de behöver inte vara uppkopplade mot ett wifi eller vara hemma för att ta del av informationen. Du bestämmer dessutom själv när du vill göra utskicket och kan med största säkerhet veta att kunden tar del av smset när du vill eftersom att 97 % läser meddelandet inom tre minuter. Ett sms känns många gånger mer personligt och dessutom kan du med hjälp av Jojka skicka smileys i utskicken och det är vi stolt över att vara en av de första aktörerna att erbjuda.

Kom igång redan idag!